Maximera framgången i internationella affärsmiljöer

Bättre innovation

Blandade team kan leda till bättre innovation.

Eller konflikter och missförstånd

Tyvärr så leder det ofta till onödiga konflikter och missförstånd.

Överbrygg kulturella skillnader och skapa starkare team


Oskars föreläsningar och utbildningar i kulturkompetens fokuserar på praktiska övningar och aktiviteter som syftar till att öka förståelsen för kulturella skillnader och förbättra den interkulturella kommunikationen. Du kommer att lära dig att se världen från olika perspektiv, hantera konflikter på ett effektivt sätt och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Genom att delta i våra workshops kommer du att få en unik möjlighet att förbättra dina interkulturella färdigheter och stärka ditt team. Att arbeta med människor från olika länder kan vara oerhört givande. Och ibland otroligt frustrerande.

"Med humor och fakta ger Oskar Andermo dig en rundtur i kulturkrockar och varför vissa konflikter uppstår både i arbetsmiljön och i det personliga livet. Med sin erfarenhet från olika länder och intresse för kulturskillnader är Oskar en ideal föreläsare på alla arbetsplatser med blandade team." Malin Pihlgren,

Organisationer blir mer och mer globala. Att dra nytta av allas kompetens och hantera konflikter ordentligt är avgörande när du arbetar med människor från olika länder.

Oskar, som personligen faciliterar denna workshop, har bott över hela världen och har interagerat med mer än hundra femtio olika nationaliteter (enligt FN finns det 195 länder i världen).
Han bodde i Dubai mella 2007 och 2020, en av världens mest globala städer. Här är 88% av människorna från olika delar av världen. Han arbetar som konsult med ledarskapsutbildning och föreläsningar.

I den här workshopen tränar han dig att se världen från olika perspektiv. Vi tittar på forskning om nationell kultur och du går igenom olika övningar så att du får en bättre förståelse och kan arbeta bättre tillsammans mot gemensamma mål.

"En blandning av Oskars egna erfarenheter och forskning gjorde detta till en mycket intressant föreläsning! I en alltmer global värld blir det oerhört viktigt att förstå olika perspektiv och dra nytta av allas färdigheter " Christer Axén, ledarskap och organisationskonsult

Våra workshops är inte bara lämpliga för att leda och arbeta i internationella team, utan kan också användas för förbättring av försäljnings- och förhandlingstekniker i en internationell miljö. Genom att öka förståelsen för kulturella skillnader och förbättra den interkulturella kommunikationen, kan du förbättra dina försäljningsresultat och förhandlingstekniker i en global miljö.
Anmäl dig till våra workshops idag för att ta dina färdigheter till nästa nivå! För närvarande erbjuder vi detta program som en 1-timmars presentation, 3-timmars workshop, 1-1 coaching och längre program som innehåller olika kommunikationsmodeller. Kontakta oss för mer information och meddela om du vill förbättra kommunikation i internationella teams eller förbättra försäljning och förhandlingar i internationella miljöer: info@chikara-consulting.com