Världen förändras snabbare än någonsin!

Vi måste lära att ständigt anpassa oss

Företag som inte ständigt utvecklas försvinner. Ett Kodak-ögonblick är nu, inte bara ett ögonblick som borde ha fångats av en bild. Men också ett uttryck som beskriver en bransch eller verksamhet som blir vänd på huvudet tack vare snabba förändringar.
Digitalisering och ny teknik som blockchain, förbättrad AI och robotar förändrar allt.

‘Världen förändras mycket snabbt. Stort kommer inte att slå litet längre. Det kommer att bli snabbt som slår långsamt. Rupert Murdoch


Att vara ledare idag innebär stora utmaningar. Det går snabbt och vi är ständigt uppkopplade. Det kan vara svårt att koppla av.
Vi behöver ett system för att hantera detta.

Under mer än 10 år har jag därför utvecklat något jag kallar Strategic Tech Coaching. Jag arbetar med 3 principer och 7 fokusområden. Genom föreläsningar, workshops och individuell coaching vill jag inspirera, informera och ge några verktyg som du kan implementera i din vardag.

‘"Oskar föreläser regelbundet vid vårt årliga evenemang. Förutom att vara inspirerande är han alltid tankeväckande. Han får publiken att tänka och lämna dem med användbara verktyg som de kan använda omedelbart.” Anders Åkerman, Kompetensgruppen.

Strategic Tech Coaching tar det bästa från mental träning, NLP, coaching, Positiv Psykologi och använder sedan teknologi och coaching för att implementera detta i vardagen. Boka föreläsning, workshop eller coaching genom att mejla oskar@chikara-consulting.